Wat kunnen wij voor u betekenen

GRATIS INSPECTIE?

Houtrot en schilderwerk

Het schilderen van de buitenkant van een gebouw is een grote klus die veel expertise en voorbereiding vereist. Onze professionele schilders hebben jarenlange ervaring en werken met hoogwaardige verf en materialen om een duurzaam en mooi resultaat te garanderen. Naast het schilderwerk kunnen wij ook reparaties uitvoeren aan kozijnen en houtwerk, inclusief het vervangen van beschadigde delen en het repareren van houtrot.

Vervangen en herstellen van glas en kozijnen

Als het schilderwerk niet meer te redden of de kozijnen echt aan vervanging toe zijn, is het belangrijk om een goede keuze te maken voor nieuwe kozijnen. Naast de staat van de kozijnen kan ook de isolatiewaarde van het glas een reden zijn om de kozijnen te vervangen.

Bij het vervangen van kozijnen en/of glas is het belangrijk om de juiste keuze te maken in het materiaal, isolatiewaarde en onderhoudsvriendelijkheid. Wij kunnen u hierbij helpen en samen met u de beste opties bespreken voor uw situatie.

Gevelwerken voegen en schoonmaken

Als u op zoek bent naar een specialist in gevelwerk, voegen en schoonmaak bent u bij ons aan het juiste adres. Onze casco specialisten met jarenlange ervaring in verschillende soorten gevels kunnen u adviseren over de beste aanpak voor uw specifieke situatie. Of het nu gaat om het reinigen, repareren of renoveren van uw gevel, wij zorgen ervoor dat uw pand er weer als nieuw uitziet.

Isoleren van gevels, daken en buitenmuren

Het isoleren van gevels, daken en buitenmuren zijn belangrijke stappen in het verduurzamen van een gebouw. Wij voeren dakisolatie en buitenmuurisolatie uit met onze eigen mensen en voor de spouwmuurisolatie hebben wij een betrouwbare partner.

De voordelen die behaald kunnen worden met isolatie van het dak en de gevel zijn enorm zowel op verbruik van energie als het te behalen energielabel. Wij kunnen u hier volledig over informeren en ontzorgen.

Dak, goten en hemelwaterafvoer

Onderhoud aan uw dak, goten en hemelwaterafvoer is essentieel om lekkages te voorkomen. Wij kunnen u adviseren rondom alle type daken van plat tot pannen. Wanneer er groot onderhoud wordt uitgevoerd aan uw pand zoals schilderwerk, balkonherstel of houtrot raden wij ook aan om even het dak te inspecteren. Het is veel kosteneffici├źnter om alles uit te voeren op het moment dat de steiger er toch staat voor de overige werkzaamheden.

Balkons en terrassen

Balkons en dakterrassen vereisen vakkennis die wij in huis hebben vanuit Balkonherstel, dit is een dochteronderneming van Cascoherstel. Wij hebben dan ook alle kennis en vakmanschap in huis om u te ontzorgen op het gebied van renovatie en plaatsing van balkons en dakterrassen.