Projectmanagement

Gratis inspectie?

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Hoe Cascoherstel werkt

Bekijk hier de werkwijze van Cascoherstel. Wij begeleiden u gedurende het gehele traject.

Waarom projectmanagement

Het casco werk van vastgoed, zoals daken, gevels en schilderwerken, is een essentieel onderdeel van het bouwproces en vereist vaak specifieke kennis en expertise. Daarom is het nog belangrijker om een project manager in te schakelen die gespecialiseerd is in deze specifieke vakgebieden.

Een project manager met kennis en expertise in casco werk kan helpen bij het opstellen van een gedetailleerde planning voor het project. Hij of zij kan ervoor zorgen dat de juiste materialen en technieken worden gebruikt om de klus te klaren en kan ervoor zorgen dat het project binnen de gestelde tijd en budget wordt afgerond. Door het inhuren van een ervaren project manager worden fouten voorkomen en wordt de kans op onvoorziene kosten geminimaliseerd.

Bovendien kan een project manager met expertise in casco werk helpen bij het coördineren van verschillende partijen, zoals aannemers en leveranciers. Hij of zij kan ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van de voortgang van het project en dat iedereen op de hoogte is van eventuele veranderingen in de planning of het budget. Dit zorgt voor een gestroomlijnd en efficiënt proces van begin tot eind en vermindert de kans op vertragingen en andere problemen.

Kortom, het inhuren van een project manager met expertise in casco werk is een slimme keuze voor elke VVE of eigenaar die een bouwproject wil realiseren. Het zorgt voor efficiëntie, tijd en geld besparing en kennis van zaken. Door het inschakelen van een ervaren project manager wordt het bouwproces gestroomlijnd en wordt er gezorgd voor een succesvolle oplevering van het poject.

Onze werkwijze

Bij ons gaat het projectmanagementproces voor casco werk als volgt. Het begint met een afspraak voor een opname op de locatie waar het werk uitgevoerd moet worden. Tijdens deze afspraak krijgen wij van u als eigenaar of VVE de ins en outs te horen van het casco werk, wellicht tekeningen, een MJOP of een verduurzamingsrapport. Tijdens de opname zullen wij ook uw wensen in kaart brengen.

Vervolgens hebben wij de tijd om het project te bestuderen en een offerte op te stellen. Deze offerte bespreken we dan met u of uw VVE, zodat we zeker weten dat de verwachtingen duidelijk zijn en we alle details hebben afgedekt. Na goedkeuring van de offerte plannen we het project in en gaan we aan de slag conform de opgestelde offerte.

Tijdens het proces zorgen wij ervoor dat u goed op de hoogte wordt gehouden van de voortgang en eventuele onvoorziene werkzaamheden. We willen ervoor zorgen dat u tevreden bent met het resultaat en daarom houden we altijd open communicatie tijdens het proces.

Als het werk is afgerond, leveren we het samen met u of uw VVE op en maken we nog een afspraak om nogmaals langs te komen en ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Onze werkwijze is gericht op transparantie en communicatie om ervoor te zorgen dat het proces van begin tot eind soepel verloopt.

Meerwaarde

Het inhuren van Casco Herstel BV als jouw partner voor casco werk heeft vele voordelen. Ten eerste heb je een betrouwbare partner gevonden die jouw panden, klanten en projecten begrijpt. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en hebben de kennis en expertise om deze om te zetten in concrete plannen en uitvoeringen. Hierdoor kunnen we samenwerken aan een succesvol project.

Een ander voordeel van samenwerken met Casco Herstel BV is onze communicatie. We spreken in begrijpelijke taal en kunnen goed communiceren met huurders of VVE’s. Dit zorgt voor een soepel verloop van het project en voorkomt misverstanden of frustraties.

Als bedrijf staan we ook voor transparantie en eerlijkheid. Wij maken fouten, net als ieder ander bedrijf, maar we lopen er niet voor weg. In plaats daarvan leren we van onze fouten en zetten we alles op alles om deze te herstellen en te voorkomen in de toekomst. Dit zorgt voor een betrouwbare en duurzame relatie met onze klanten.

Kortom, het inhuren van Casco Herstel BV als partner voor casco werk heeft vele voordelen, waaronder kennis en expertise, goede communicatie, transparantie en betrouwbaarheid. Wij zijn er om jouw project tot een succes te maken en een duurzame relatie op te bouwen voor toekomstige projecten.